Dia del Llibre Infantil i Juvenil

Un any més, la Fundació Bromera posa en marxa la campanya per a celebrar el Dia del Llibre Infantil i Juvenil i el Dia del Llibre i dels Drets d’Autoria, i ho fa amb un tema inajornable: els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Cartell, obra de l’il·lustrador Cèsar Barceló-

Genially que inclou idees, activitats i jocs per a celebrar el 2 i el 23 d’abril, tant al centre educatiu, la llibreria o la biblioteca com en l’àmbit familiar. LINK

 

Artículo: 

El momento de oro de la literatura infantil y juvenil (a pesar de las pantallas)

El Barómetro de Hábitos de Lectura y Compra de Libros en España de 2020, los lectores frecuentes de entre 6 y 18 años crecieron el año pasado respecto a 2019. El 88,8% de los niños de entre 6 y 9 años leen por ocio (en 2019 eran un 86,8%) y los lectores frecuentes de entre 10 y 14 años se ensartan hasta el 79,8% (en 2019 eran un 77,1%).

"Un niño que en casa no tiene una biblioteca personal tiene un 15% menos de posibilidades de cursar estudios superiores ” 

JOAN PORTELL, investigador especialista en planes de lectura y hábitos lectores

«Llegim?» és una campanya per a motivar la lectura en família dirigida especialment a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 10 anys, i a les seues famílies.

Ací trobaràs activitats i passatemps relacionats amb la lectura, recomanacions de llibres per edats, vídeos amb jocs i manualitats, així com un bon grapat de recursos per a gaudir de la lectura en família.