Aprenem amb la Filmo

Aprenem amb la Filmo és un projecte pedagògic del IVC-Audiovisuals, l'objectiu dels quals és fomentar l'interés de xiquets i joves pel cinema i la seua història, així com crear un entorn en el qual adquirisquen una visió crítica dels missatges audiovisuals, reconeixer els aspectes més destacats del llenguatge audiovisual i fomentar la importància de preservar el patrimoni audiovisual.

Proposem diverses activitats dirigides a tots els nivells educatius. Mitjançant sessions matinals de cinema i tallers temàtics, acompanyats de material didàctic, promovem que les i els estudiants de totes les edats, gaudisquen d'una experiència fílmica que els permeta descobrir totes les possibilitats d'aprenentatge i diversió que emanen del món cinematogràfic.

Index:

05 PRESENTACIÓ

07 PASSOS PREVIS

11 METODOLOGIA

15 PREPRODUCCIÓ

57 RODATGE

63 POSTPRODUCCIÓ 

EDUCAFILMOTECA

L’Institut Valencià de Cultura enguany colabora amb Filmoteca Espanyola presentan el projecte online EducaFilmoteca .

EducaFilmoteca  permetrà a estudiants i docents de tota Espanya gaudir des de les seues llars de les sessions educatives que es realitzaven fins ara al Cine Doré a Madrid, seu de Filmoteca Espanyola.
Per a participar en aquesta iniciativa dirigida a les etapes de Secundària, Batxillerat i Formació Professional, els docents podran inscriure's amb el seu grup d'estudiants per a accedir així al visionat domèstic i gratuït de grans títols clàssics i contemporanis. Després participaran en uns col·loquis virtuals dinamitzats per l'equip de mediació cultural d’EducaFilmoteca i que comptaran amb convidats especials.
L'activitat inclou continguts educatius exclusius per a cada pel·lícula: d'una banda s'enviarà una guia pedagògica amb una anàlisi del film i exercicis per a fer abans i després del visionat, i per un altre un llenç d'anàlisi fílmica per a anotar idees i que els estudiants puguen participar de forma més activa en el col·loqui.

Consulta ací la informació amb el programa i l'enllaç d'inscripció:

 

https://aulafilm.com/educafilmoteca/ ReservaEducaFilmoteca