Homenaje a la Escuela/ Homenatge a l'Escola

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València ha inaugurat ‘Escoles i mestres: dos segles d’història i memòria a València’, una exposició que suposa un homenatge a la figura de l’escola i de les seues i els seus mestres al llarg dels quasi dos segles d’existència de l’escola pública.

L'exposició ensenya i dóna  a conèixer; rescata empremptes del passat, identifica discursos i práctiques, presenta llibres, quaderns, imatges, protagonistes, documents. Però evoca experiències i ajuda a reiterar-les ara, mirant d'estimular en el visitant la raó i l'emoció, deixarlo se agent interactiu, connectar la mostra amb les seues pròpies vivències.

 

El curs 1867-1868 s’inaugurava amb molt de retard l’Escola Normal Femenina de València amb 38 alumnes per cursar els estudis de mestra elemental en l'edifici on avui es troba l'Ajuntament.

 

Vídeo de la exposició:  ESCENES EDUCATIVES DEL PASSAT I D'AVUI

 


L'Escola que fem

Homenatge a la docència

SINOPSIS DE L’OBRA :

Tots podem aconseguir les mateixes oportunitats amb el nostre treball. Les candidates representen als alumnes, reivindicant els drets de tots, cercant solucions per una escola pública de qualitat, que ens forme i ens ajude a construir el nostre futur

PREMIO ESPECIAL FORUM INTERCULTURAL POR EL APOYO A LOS VALORES DE CONVIVENCIA

Les Candidates    Festival Internacional de Cine Cinema Jove 2010


Dia rere Dia, revista escolar

Publicació escolar que tracta els esdevenimets i vivències més pròximes dels alumnes. LINK