Visites Guiades al Jardí Botànic

APROFITANT LES HORES DE LLUM

La calma d'aquesta estació es veu interrompuda pels nous colors de la floració hivernal, destacant la calidesa del Trompeter roig (Datura sanguinea), front als alegres tons daurats del Gessamí d'hivern (Jasminum nudiflorum) i les curioses branques de la Boletes de neu (Symphoricarpos albus). I quin millor moment per a disfrutar de la calor dels diferents hivernacles del Jardí que en aquestos dies quan el sol es mostra amb timidesa. Acosta't a l'hivern del Jardí Botànic!

TRIPTIC INFORMATIU DEL BOTÁNIC en tres idiomes

VISITES GUIADES GRATUÏTES

Si vols conèixer de primera mà el Jardí, apunta't els últims diumenges de cada mes a les nostres rutes gratuïtes. Sempre hi ha dues sessions, una a les 11h i una altra a les 12h i la inscripció serà el mateix per ordre d'arribada, en abonar l'entrada al Jardí en taquilla. No es podrà reservar plaça prèviament ni s'acceptaran grups de més de 10 persones. Nota: en agost no hi haurà servei.

Pròximes visites: consulta l'agenda del Jardí.